Dieta sanatoasa de slabit.

Dacă eşti în căutarea unui plan de pierdere în greutate, mai eficient şi mai rapid, este momentul să încerci noua dietă sanatoasa de slabit!

Dieta sanatoasa de slăbire rapidă, dar sanatoasa, este bogată în surse de proteine animale (ouă, carne slabă, pui și pește).

Țesutul muscular este primul care se pierde în cazul curelor de slăbire rapide, atunci când nu facem sport, de unde rezultă aspectul de piele lăsată.

De asemenea, acest regim presupune consumul de alimente bogate în fibre (roșii, morcovi, salată verde) care conferă rapid senzația de sațietate și interzice consumul de produse care conțin zahăr, care dereglează metabolismul și favorizează acumularea kilogramelor în plus. Este interzis consumul de alcool.

Pentru ca randamentul acestei diete sa creasca,  noi iti recomandam impreuna cu o alimentatie sanatoasa, urmatoarele suplimente nutritive:

ALEGE:

 • PACHET SLABIRE RAPIDA FEMEI –  Body Line Slim Women  (apasa aici)
 • PACHET SLABIRE RAPIDA BARBATI – Body Line Slim Man (apasa aici)
dieta sanatoasa
dieta sanatoasa de slabit

  

        PACHET SLABIRE RAPIDA  Body Line Slim

Alege o dieta sanatoasa de slabit cu PACHETUL SLABIRE RAPIDA  –  un format de produse, special conceput pentru a te ajuta în atingerea scopului tău de a slăbi repede și sănătos. Acest pachet grupează suplimente dovedite a fi eficiente în:

 • pierdere în greutate,
 • plus de energie,
 • tonifiere,
 • recuperare,
 • eliminarea celulitei inestetice,

Alege o dieta sanatoasa de slabit cu 3 suplimente de top plus un Cadou:

 1. PLATINIUM L-CARNITINE 1000
 2. LIPOX
 3. PLATINIUM PURE WPC
 4. SHAKER 700 ML CADOU
 1. PLATINIUM L-CARNITINE 1000

PLATINIUM L- CARNITINE 1000 ,un produs Body Line, este suplimentul ideal dacă vrei să arzi grăsimile repede și bine!

PLATINIUM L- CARNITINE 1000  conține super Carnitină, o substanță care ajută la transformarea țesutului adipos din organism în energie și te ajută să slăbești rapid.

Pentru L-Carnitina, (vezi aici).

      2. LIPOX

Lipox  este un produs revoluţionar conceput pentru a te ajuta să “distrugi” depozitele de grăsime.

Lipox este un arzător de grăsimi natural, creat special de către cercetătorii Pro Nutrition pentru a promova reducerea stratului de grăsime în cel mai scurt timp posibil. Este menit să menţină metabolismul activ pe tot parcursul zilei, oferindu-ţi energie şi stare de bine.

Cu Lipox eşti cu un pas mai aproape de fizicul visat!

Produsul contribuie la intensificarea metabolismului grăsimilor, te ajută să controlezi senzaţia de foame şi sprijină eliberarea energiei – toate aceste aspecte fiind vitale pentru toţi cei care îşi doresc să slăbească sau doresc să-şi îmbunătăţească condiţia fizică.

Eficienţa Lipox se datorează ingredientelor sale, precum extractele din arbore de ceai verde, semințe de guarana, rășină de guggul și  rădăcină de Rhodiola Rosea, toate contopite într-o formulă ce te susține în atingerea scopului de a pierde în greutate, într-un mod sănătos și un timp scurt.

Pentru Lipox, (vezi aici).

     3. PLATINIUM PURE WPC

Inlocuiește 1-2 mese din zi cu Platinium Pure WPC, un super shake fără grăsimi, cu 82% proteine din zer cu absorbție rapidă. Practic WPCeste o masă completă fără grăsimi și fără carbohidrați. Mâncând fără grăsimi și carbohidrați, practic nu ai cum să te mai îngrași.

Acest supliment are doar 135 calorii și toate aceste calorii sunt din surse bune.

PLATINIUM PURE WPC este un supliment nou, produs în Spania, sub marca Body Line. Conține o formulă ce a fost creată pentru a oferi: o creștere mai mare a proprietăților de stimulare musculară, o acțiune mai rapidă, un conținut redus de grăsimi și un nivel ridicat de proteine.

PLATINIUM PURE WPC conține:

 • concentrat proteic 82% plus
 • Enzyme Digestive
 • Bcaa
 • Glutamina
 • Creatina 6g/100g produs
 • Taurina 2g/100g produs

Pentru Platinium Pure WPC, (vezi aici).

dieta sanatoasa de slabit
dieta sanatoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *