Sinefrina

sinefrina

Sinefrina

Sinefrina stimuleaza arderea grasimilor!

Sinefrina (synephrine) este un alcaloid extras din fructul citrus auratium (portocal amar), un copac de dimensiuni reduse, deseori comparata cu efedrina.

Platinium Synephrine de la Body Line, este un produs nou, fabricat in Spania, ce inhiba pofta de mancare – o caracteristica importanta pentru pierderea in greutate, ofera energie atat pe parcursul zilei, cat si in timpul antrenamentelor grele.

Pentru produsul Platinium Synephrine, apasa aici.

Aceste beneficii includ cresterea ratei metabolice, o ardere mai mare a caloriilor si ridicarea nivelelor de energie.

Sinefrina ofera un usor efect termogenic, prin care se promoveaza si mai mult arderea grasimilor.

Teoria din spatele acestor efecte este ca sinefrina actioneaza ca un stimulent, precum cafeina, si de aceea are aceleasi proprietati in ceea ce priveste cresterea energiei si a ratei metabolice.

Un alt efect este suprimarea apetitului. In medicina traditionala chineza, este folosita pentru readucerea energiei in corp.

Chiar daca sinefrina este atat de similara cu efedrina in ceea ce priveste compozitia chimica, nu are aceleasi efecte secundare negative, in special cele asupra sistemului nervos central.

Si efectele negative asupra sistemului cardiovascular sunt mai mici decat in cazul efedrinei. Asta pentru ca sinefrina stimuleaza receptorii andernergici beta 3 (nu beta-1 si 2, ca in cazul efedrinei).

Cei care folosesc sinefrina sunt cei care vor sa slabeasca sau sa se defineasca.

Pe langa faptul ca ajuta la arderea mai rapida a depozitelor de grasime, reduce si apetitul, astfel o dieta restrictiva caloric poate fi mai usor urmata.

In plus, fiind un stimulent, asigura si energia necesara pentru antrenamente (se stie ca atunci cand urmezi o dieta de slabire, cheful pentru efort fizic scade considerabil).

Ce spun cercetările despre Sinefrina?

O mulțime de cercetări au confirmat faptul că suplimentele nutritive care conțin substanța Sinefrina, stimulează arderea grăsimilor.

O serie de alte studii au arătat că sinefrina are un impact semnificativ asupra creșterii termogenezei.

Este cel mai bun supliment pe bază naturală care înlocuiește efedrina.

Sinefrina ajuta la eliminarea excesului de glucoza din sange si ofera muschilor cantitatea de glucoza necesara pentru energie, rezistenta si putere.

Beneficii ale Platinium Synephrine:
– Crește temperatura corpului,
– Accelereaza metabolismul,
– Suprima pofta de mancare,
– Creste energia,
– Stimuleaza arderea grasimilor,

– Stimulează sistemul nervos central,

– Imbunătățește concentrarea,

– Susține activitatea cardiovasculara si creste rezistenta anaerobă

In jungla amazoniana, oamenii foloseau “Portocala amara” pentru a ameliora senzatia de greata, pentru indigestie si constipatie. In prezent,  este utilizata pentru arsuri la stomac, pierderea poftei de mancare, congestie nazala si piederea in greutatea.

De asemenea, poate fi folosita pentru infectii fungice prin aplicarea directa pe piele.

 

4 thoughts on “Sinefrina

  • body line says:

   Da. Se poate spune ca Sinefrina este similara cu Efedrina, dar fara efecte secundare si la un pret mult mai accesibil. Este si 100% naturala

 1. Ghermanescu Luciana says:

  Sinefrina eu o combin cu Carnitina inainte de antrenamente si inca o portie dimineata la trezire si am slabit 14 kg in 3 luni. La inceput a fost greu pana a reactionat corpul. Recomand. Rar gasesti asa concentratie.

 2. Sinefrina Forum says:

  Are un pret bun Sinefrina capsule. Pe ce scrie pare si foarte buna cu beneficii si fara efecte secundare. Cine a luat Sinefrina, ce parere are?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *