• Descriere
 • Recenzii (3)

Descriere produs

    Acest supliment este unic!

                Companiile de suplimente nutritive nu doresc sa scoata produse de acest nivel, pentru a va determina sa cumparati separat ingrediente (Creatina, Arginina, Tribulus, Aminoacizi Bcaa, etc)

                    Platinium Gun 41 contine 41 ingrediente de top de la cele mai bune firme din lume: Carbelac, Isolac, Optipep, Creapure, Creatona, Creamagma Power, Dygezyme, pentru o crestere a masei musculara rapide si fara grasimi!

Platinium Gun 41 este cel mai bun gainer, deoarece contine toate ingredientele ce sunt necesare pentru a va forma o masa musculara de calitate, intr-un timp scurt si fara grasimi.

Totodata este un foarte bun pre-work-out, deoarece contine 5 tipuri de Creatina, cea mai buna Arginina AAKG, Beta Alanina, Citrulina, Taurina, Tribulus, Maca

         Ingrediente per 100g de produs Platinium Gun 41:

• Proteina de 5 tipuri – Hygh Quality Amino System:

–  Proteina Isolate din zer marca Isolac, WPC marca Carbelac și Hydrolizat de la Optipep plus Caseina Micelara și Ovoalbumina. Cei mai mari producatori de proteina din Europa. – 30.160mg/100g plus aminoacizii peptide adaugati.

•Carbo-Loader:

– Palatinose (cel mai bun carbohidrat cu asimilare lenta, premiat) , Waxy Maize Starch, Maltodextrina, Dextrose, Fructose. Carbohidrati cu asimilare lenta si rapida pentru transportul substantelor in muschi. – 50.950 mg/100g

 •Xtreme Super-Creatines Dosage:

– Creatina de la Creapure Germania, Creatona, Creamagna Power, Creatina Nitrate, Tri-Creatine Malate – 3740mg/100g.

• Xplode Myo-Pump:

– Arginina Alpha Keto-Glutarate (AAKG), Beta Alanina, Citrulina Malate, Taurina, Inosine Monophosphate – 4000mg/100g.

•Stimularea testosteronului natural cu pana la 30%, Male-Testo (prolact block)

– Tribulus Terestris 90% saponis, D-Aspartic Acid (DAA), Maca dry extract – 630 mg/100g.

•Amino Boost:

– L- Leucine, L- Isoleucine, L- Valine (Amino BCAA), L-Glutamine – 3120mg/100g.

•Mineral Transporter:

– Magnesium Carbonate, Potassium Chlorure, Trisodium Citrate, Chlorure Sodium, Potassium Gluconate – 1450mg/100g.

•B Complex:

– Vitamina B1, Vitamina B3, Vitamina B6 – 20mg/100g.

•Dygezyme – Multi Enzyme Complex:

– Amylase, Lipase, Lactase, Cellulase, Bacterial Neutral Protease  – 10 mg/100g.

Super gainerul de la Body Line, Platinium Gun 41, este indulcit cu Estevia sau Stevie (indulcitor natural)

↪Încearcă cel mai nou gainer marca Body Line®↩

Gun 41 a fost special creat pentru cei care doresc o crestere in masa musculara, intr-un timp scurt si intr-un mod sanatos. Cele 34 grame de proteine cu înaltă valoare biologică împreună cu amestecul special de componente sunt calea cea mai sigură spre un fizic de invidiat.

Platinium Gun 41 este cel mai bun gainer cu , proteine, carbohidrati, aminoacizi, pre-workout-uri, stimulenti ai testosteronului, enzyme digestive, complex de vitamine si minerale!

                              Platinium Gun 41 de la Body Line este tot ce ai nevoie!!! Este un supliment nutritiv complex.

Nu mai da banii pe altceva! Incearca si scrie un review despre cel mai bun gainer!

Avantaje:

Proteine pure + Gainer + Prework + Amino Bcaa + Stimulent al testosteronului natural + Pompare + Vitamine si Minerale + Enzyme

Valori nutritionale:

platinium gun 41

Ingrediente:

Izolat proteic din zer de lapte, obinut prin microfiltrare cross flow (ISOLAC), izolat proeteic din zer hidrolizat (OPTIPEP), concentrat de proteina din zer de lapte obtinut prin microfiltrare cross flow (CARBELAC), caseina micelara, Ovalbumina, Dextroza, Maltodextrina Palatinose (izomaltuloza), amidon  modificat, fructoza, cacao sub forma de pulbere, Creapure (100% creatina monohidrat), L-glutamina, Taurina, L-arginina alfa ketoglutarat, Beta-alanina, Creatrona (creatina monohidrat tamponat), Creatina Magna Power (100%  creatina chelat de magneziu), Creatina nitrat, L-leucina, Carbonat de magneziu, Clorura potasiu, Citrat trisodic, L-izoleucina, L-valina, Inozina, Extract uscat de tribulus (Tribulus Terrestris 90%), Acid L-aspartic, Extract uscat de maca, Clorura de sodiu, Citrulina Malat, Gluconat de potasiu, Dygenzime (complex multienzimatic pe baza de amilaza, proteaza, lactaza, lipaza si celulaza), indulcitori (E-90 (Stevia Pure Cyrcle), E-955 si E-950), Vitamina  B3 (nicotinamida), Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) si Vitamina B6 (clorhidrat de pridoxina).

Alergeni: lapte si oua.

*Poate contine urme de gluten, soia si peste.

Prezentare: Platinium Gun 41 la 3 kg, sub forma de pulbere cu aroma de ciocolata (cacao olandeza).

Contine 50 de portii.

Mod de administrare

Se amesteca 2 cupe (60 gr) cu 250 ml apa sau lapte.

A se administra de preferinta, 2 portii pe zi, dimineata la trezire si dupa antrenament, inclusiv in ziua fara antrenament.

Sa nu uitati ca muschiul se recupereaza si implicit creste, in zilele de odihna, de aceea, Gun 41, trebuie administrat zilnic.

Alege cel mai bun gainer pentru o masa musculara de calitate!

3 reviews for PLATINIUM GUN 41

 1. 5 din 5

  Sa-mi fut una ce bun este. Ce s-a asteptat pana acuma? Numai produse de cacat in Romania. Bravo Body Line!
  Deci am pus 3 kg de masa musculara pura, forta a crescuta asa: de la 90 kg la 120 kg impins la piept si de la 120 la 150 kg la geno. Bravo maaaa!
  Trancan ii spun eu. Pompare maxima!

 2. 5 din 5

  Nu stiu de ce se cheama gainer? Ca are doar 10% carbohidrati simpli (ce ajuta la transportul creatinei, argininei,etc, in muschi). E cam tot la un loc. Dupa calculele mele e ce iau eu in 3 luni, deci vreo 1000 lei. Produs bun. O sa iau 2 cutii de Platinium Gun 41.

 3. 5 din 5

  am pus 30 kg forta intr-o luna la impins la piept de la Platinium Gun 41 de la Body Line. Sa o tineti tot asa. E bun ca da forta, ma recuperez mai rapid si ma simt plin de volum.


Adaugă un comentariu