PACHET PENTRU CRESTEREA POTENTEI

125,00 lei

PACHET pentru CREȘTEREA POTENȚEI – o combinație de produse eficiente în creșterea naturală a producției de testosteron, creșterea fertilității și a libidoului, îmbunătățirea  tonusului general, creșterea  forței musculare și arderea grăsimilor.

PACHETUL conține:

 • TRIBULUS (60 capsule)
 • D-ASPARTIC ACID (50 porții)
 • LIPOX (135 tablete)
 • Descriere
 • Recenzii (0)

Descriere produs

PACHET PENTRU CRESTEREA POTENTEI și a LIBIDOULUI – o combinație de produse eficiente în creșterea naturală a producției de testosteron, creșterea fertilității și a libidoului, îmbunătățirea  tonusului general, creșterea  forței musculare și arderea grăsimilor.

PACHET PENTRU CRESTEREA POTENTEI

Conținut:

 • TRIBULUS TERRESTRIS (60 capsule)
 • D-ASPARTIC ACID Pure Ingredients (50 porții)
 • LIPOX (135 tablete)

TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus – un supliment Pro Nutrition – are  una dintre cele mai mari și mai eficiente doze de extract standardizat de tribulus terrestris, oferind beneficii surprinzătoare :

 • crește natural producția de testosternon ( cu peste 30% ),
 • are efect anabolizant, benefic creșterii masei și forței musculare,
 • susține creșterea calitativă și cantitativă a masei musculare,
 • îmbunătățește  tonusul general,
 • crește fertilitatea și libidoul,
 • menține un metabolism accelerat și protejează țesutul muscular în curele de slăbire,
 • asigură definire musculară.

Tribulus este un extract natural pentru virilitate masculină !

Tribulus terrestris este o plantă ce crește în India și este folosită în medicina alternativă tradițională pentru efectele sale uimitoare: rădăcina și fructele sunt folosite pentru virilitatea masculină și, respectiv pentru vitalitatea generală. Rădăcinile sporesc libidoul și bunăstarea sexuală, în timp ce fructele oferă o protecție puternică funcțiilor organelor.

Cercetările efectuate pe consumul de Tribulus terrestris au confirmat:

 • o creștere a bunăstării sexuale și a funcției erectile;
 • creșterea densității receptorilor androgenici în creier (țesutul muscular neconfirmat) care poate spori proprietățile de creștere a libidoului de androgeni.

Tribulus terrestris este utilizat cu un mare succes  și în controlul hipertensiunii arteriale.

Un real susținător și în luptă împotriva obezității, Tribulus optimizează fluxul biliar, influențând, în mod eficient, digestia și accelerând arderea grăsimilor; reduce colesterolul și trigliceridele din sânge (factorul principal de risc în producerea bolilor cardiovasculare).

Tribulus are efecte similare cu cele ale steroizilor anabolizanți obținuți pe cale sintetică,  însă este 100% natural  –  mult mai sigur și mai sănătos.

Tribulus se administrează o singură dată pe zi, 1-2 capsule (în funcție de obiective și de nevoile personalizate programului nutrițional).

D-ASPARTIC ACID Pure Ingredients

D-ASPARTIC ACID Pro Nutrition este un supliment alimentar sub formă de pudră, ce conține 100 % Acid D-Aspartic.

Acidul D-Aspartic (D-AA) este un regulator al aminoacizilor de sinteză a testosteronului și poate acționa asupra unui receptor stimulator. D-AA promite sprijinirea fertilității masculine.

Acidul aspartic joacă un rol important în susținerea metabolismului, pentru că:

 • stimulează producţia testosteronului şi hormonului de creştere,
 • accelerează dezvoltarea musculară,
 • grăbește recuperarea după efort fizic.

Acidul aspartic (D-AA)este un aminoacid neesențial și unul dintre cele două forme ale aminoacidului aspartic, cealaltă formă fiind L – Aspartat .

Acidul aspartic (D-AA) poate fi folosit ca un stimulator de testosteron de către bărbații infertili și de către sportivi. Acesta lucrează în regiunea centrală a creierului provocând eliberarea de hormoni, cum ar fi hormonul luteinizant, hormonul de stimulare a foliculului și hormonul de creștere. Se poate acumula și în testicule, în cazul în care atenuează o etapă de limitare a ratei de sinteză a testosteronului, ceea ce duce la o creștere mică a testosteronului.

Acidul D-Aspartatic are un rol esențial și la nivel mental. Acesta este eliberat în sinapse, unde poate stimula o transmisie neuronală post-sinaptică, indicând faptul că D-AA-ul este un neurotransmițător endogen. Acidul D-aspartatic este atât o formă de depozitare pentru un neurotransmițător excitator, cât și un neurotransmițător în sine.

D-ASPARTIC ACID se administrează o dată pe zi câte 3 g (aproximativ 2 măsuri), cu o cantitate de apă, dimineața la micul dejun.

Pentru rezultate optime, consumați D-ASPARTIC ACID timp de 4-8 săptămâni, după care se recomandă o pauză de 4 săptămâni.

Nivelurile ridicate de testosteron durează o săptămână până la o săptămână și jumătate la bărbații sănătoși, testosteronul revenind apoi la normal.

Compozitie per portie (3 gr): D – Aspartic Acid: 3000 mg

 LIPOX

Lipox este un produs revoluţionar conceput pentru a te ajuta să “distrugi” depozitele de grăsime!

Lipox Pro Nutrition este un supliment care face minuni pentru corpul tău; un arzător de grăsimi natural, creat special pentru a promova reducerea stratului de grăsime în cel mai scurt timp posibil.

Menţine metabolismul activ pe tot parcursul zilei, oferindu-ți energie şi stare de bine

Lipox contribuie la intensificarea metabolismului grăsimilor, ajută în a controla senzaţia de foame şi sprijină eliberarea energiei – toate aceste aspecte fiind vitale pentru toţi cei care îşi doresc să slăbească sau doresc să-şi îmbunătăţească condiţia fizică.

Amestecul extra-concentrat de componente recunoscute pentru proprietăţile extraordinare, face din Lipox cel mai eficent supliment:

 • Ceaiul verde este un ingredient miraculos pentru menținerea sănătății, are numeroase beneficii şi contribuie cu succes la starea de bine generală.

Este consumat în primul rând pentru capacitatea de a scade nivelul de colesterol LDL (rău) şi a creşte nivelul colesterolului HDL (bun), fiind unul dintre cei mai buni detoxifianţi.

Este un antioxidant extrem de potent care reduce efectele dăunătoare ai radicalilor liberi, iar polifenolii din componenţă sprijină sistemul imunitar.

 • Guggul provine din rășina unui copac nativ din India, considerat de secole un remediu miraculos în medicina ayurvedică; este folosit pentru efectele remarcabile în arderea grăsimilor și reglarea greutății corporale.

Conţine substanţe care scad nivelul colesterolului şi trigliceridelor.

Studiile științifice arată că extractul de guggul stimulează în mod natural activitatea glandei tiroide şi este eficient în a readuce rata metabolică la nivelul la care ar trebui să fie. Mulţimită acestui efect este extrem de eficient în accelerarea arderii grăsimilor – rapid şi fără efecte secundare.

 • Guarana este o plantă lemnoasă, tropicală, din are se obține un tonic renumit, derivat din semințele acestei plante, care, datorită efectelor uimitoare, au fost denumite ”fructele tinereții”.

Este folosit în general pentru a spori performanţele fizice și mentale, fiind eficient şi în reducerea oboselii.

Poate avea efecte pozitive asupra stării de spirit, și poate crește vigilența.

Este un agent de scădere în greutate datorită efectelor sale termogenice (procesul de ardere a grăsimilor sau caloriilor determinate de creșterea producției de căldură) şi prin faptul că reduce pofta de mâncare.

 • Rhodiola rosea este o plantă adaptogenă având capacitatea de a creşte rezistenţa organismului la stres.

Antioxidanţii din Rhodiola stimulează sistemul imunitar şi sprijină sănătatea sistemului cardiovascular. Ar putea să exercite un impact pozitiv şi asupra performanţei fizice prin creşterea producţiei de ATP (sursa principală de energie).

În timpul stresului fizic creşte nivelul glicogenului din muşchi, ceea ce îmbunătăţeşte semnificativ activitatea fizică şi rezistenţa. Favorizează arderea unui număr mai mare de calorii, chiar şi în starea de repaus.

 • Extras din fructul Citrus aurantium prezintă efect termogenic, însă fără riscurile efectelor secundare.

În urma cercetărilor s-a ajuns la concluzia că sinefrina poate creşte rata metabolică prin îmbunătăţirea lipolizei şi rata metabolismului bazal.

Conform medicinei tradiţionale chinezeşti, chiar şi sistemul digestiv şi circulator poate beneficia în urma consumării sinefrinei, ajutând la crearea unui mediu mai bun pentru absorbţia elementelor nutritive.

Lipox este un supliment ce se recomandă a fi administratat în două porții pe zi:

 • 1 tabletă înainte de micul dejun,
 • 2 tablete după amiază.

O administrare corectă aduce beneficii și rezultate pozitive:

 • Pentru început, utilizaţi câte 2 tablete în primele 2 zile pentru a testa toleranţa
 • Nu depăşiţi limita de 3 tablete pe zi
 • Nu administrați cu mai puţin de 6 ore înainte de culcare.
 • Consumați cu cel puţin 30 minute înainte de masă.

Rezultatele cele mai bune se obţin prin combinarea cu o dietă controlată caloric si un program de antrenament fizic. Este recomandat ca LIPOX să fie folosit în cicluri. Ciclul recomandat este de 8 săptămâni de folosire urmat de 1 săptămână de pauză.

Cele 3 suplimente de top îți asigură rezultatele pe care le dorești, garantând performanța, starea de bine, tonusul fizic și mental.

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “PACHET PENTRU CRESTEREA POTENTEI”