PLATINIUM CREATINE HCL 1000

46,00 lei

PLATINIUM CREATINE HCL 1000 este un supliment ce conține una dintre cele mai PUTERNICE & INTENSE forme de creatină – CREATINA HCL.

 • Descriere
 • Informații suplimentare
 • Recenzii (0)

Descriere produs

PLATINIUM CREATINE HCL 1000 este un supliment nou, produs în Spania sub marca Body Line, ce conține una dintre cele mai PUTERNICE & INTENSE forme de creatină – CREATINA HCL.

Creatina este un acid organic azotat care formează  unele dintre cele mai importante blocuri de mușchi. Organismul stochează creatina, până când aceasta este necesară pentru a crea ATP (acid adenozintrifosforic compus, cu rol de acumulator energetic, prezent în toate celulele vii), substanța necesară pentru a crea putere musculară.

Creatina este un produs chimic natural găsit în interiorul corpului, în mod normal, în mușchi.  De asemenea, se poate obține și din anumite produse alimentare sau suplimente nutritive. Aceasta este utilizată frecvent ce cei care practică diverse sporturi, în special sporturi de performanță, în scopul de a maximiza executarea corectă și eficientă a  exercițiilor și de a promova o  musculatură puternică.

Platinium Creatine HCL 1000 prezintă o formă inovativă de creatină cu un efect extrem de puternic!

 • Creatina HCL este o formulă cu mult  îmbunătățită a creatinei, este solubilă în apă, prezintă biodisponibilitate și un risc redus de a dezvolta efecte secundare gastro-intestinale.  Aceasta este diferența principală dintre creatina HCL și alte tipuri de creatină, cum ar fi cea monohidrat.
 • Creatina HCL nu are nevoie de o fază de încărcare și solicită o doză semnificativ mică pentru a aduce numeroase beneficii organismului.

Principalul beneficiu al creatinei HCL este ajutorul  esențial în suplimentarea unei mase musculare sănătoase. Acest lucru este considerat a fi din cauza creșterii producției și ofertei de ATP în celulele musculare, ceea ce duce la promovarea de energie musculară, ajutând la evitarea formării acidului lactic  și  permiterea unor antrenamente mai lungi și mai intense.

Dintre diferitele tipuri de creatină, HCL este cea mai solubilă în apă. Acest lucru înseamnă că este mai ușor absorbită în fluxul sangvin, reducând astfel efectele secundare observate la alte tipuri de creatină. În plus, creatina HCL poate fi utilizată în mod continuu, fără efecte negative și nu este necesară o perioadă de încărcare pentru a-și atinge eficacitatea sa.

Creatina HCL are o concentrație mult mai puternică decât alte forme ale creatinei. Acest lucru crește performanța fizică în executarea exercițiilor succesive de termen scurt și de mare intensitate.

De ce să alegi Platinium Creatine HCL 1000 ?

 • nu necesită perioadă de încărcare,
 • nu face retenție de apă (cea mai mare problemă a creatinei monohydrat),
 • se absoarbe cu 60% mai rapid și mai bine,
 • se găsește sub formă de capsule gigant de 1000 mg,
 • sunt suficiente doar 3 capsule per poție,
 • calitate GMP.

Creatina HCL este acum alegerea preferată de creatină a sportivilor de elită și a culturiștilor.

Modul de administrare

Consumă PLATINIUM CREATINE HCL1000  atât înainte, cât și după antrenament. Acest lucru te ajută la furnizarea energiei necesare și la repararea și recuperarea celulelor musculare și a țesuturilor.

În afara zilelor de antrenament, suplimentul poate fi consumat dimineața, la trezire.

PLATINIUM CREATINE HCL1000 este disponibil la cutie, cu un conținut de 120 capsule, echivalentul a  40 de porții.

 

Informații suplimentare

Capsule

120

Recenzii

Nu există încă recenzii.


Fii primul care adauga o recenzie pentru “PLATINIUM CREATINE HCL 1000”